Spaanse varkenshaas

Vandaag bij Martijn in Den Haag geweest. Martijn kokkerelt een Spaanse varkenshaas—varkenshaas (solo millo) in saus van cranberries (arandano seco), walnoten, dadels.

We hebben er enorm van genoten.

  • Snijd het vlees in medaillons.
  • Zout en peper het vlees aan één kant en wentel de medaillons vervolgens door de bloem.
  • Braad het vlees even op hoog vuur, daarna omdraaien en lager vuur.
  • Voeg de vruchten in stukjes toe.
  • Maak er met de bloem een saus van.
  • Voeg een kwart liter wijn (cava uit Catalonia) rosé) of bier toe.
  • Voeg een kwart liter room toe.
  • Maak het geheel op smaak met kaneel, komijn en paprikapoeder.
  • Serveren met hele rozevalaardappel.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *