Categorie archief: Wisconsin

Columbus » OH » Belachelijk Braziliaans

Alles wat ik over vandaag wil zeggen, is dat ik met het hele team belachelijk lekker heb gegeten bij een Braziliaans steakhuis. Ongelimiteerd vlees waar het water je bij alleen de aanblik al in de mond loopt.

En dan heb ik het nog geen eens over de oversized punt worteltjestaart die ik – in de helaasheid der dingen – deels weg moest geven omdat ik zelf toch echt te vol zat of de top-notch Merlot.

Deze dag was de bom.

Columbus » OH » On-site en oh zulk lekker eten!

20140114-225152.jpg

Heerlijk ontbijt: cruesli met yoghurt, rozijnen, gedroogde cranberry’s en verse aardbeien! Mijn “begeleiders” ontmoet (allemaal mijn leeftijd) met wie ik samen naar de klant zou rijden. Starbucks: Dirty Chai Latte, oftewel thee met melk en een shot espresso. Héérlijk!

Bij de klant heel veel interessante dingen gezien, Lees verder Columbus » OH » On-site en oh zulk lekker eten!

Madison WI: dag 01 – Een vlucht van verhalen

Het is hier in Madison WI nu kwart over 9 ’s avonds en ik ben lekker gedoucht en zit op mijn king-size-bed, met op TV Harry Potter! Kan niet mooier. Ik ben best heel moe, want ik ben natuurlijk vanochtend om 6 uur Nederlandse tijd opgestaan, heb heel veel gereisd en veel gewacht en het is nu kwart over 4 ’s nachts (Nederlandse tijd), dus dat is best een lange dag. Tegelijkertijd moet ik ook erg wennen, dus kan ik nog niet helemaal slapen. Ik wacht nog even tot ik om 10 uur mijn insuline kan prikken en daarna ga ik het toch proberen.

Een aantal typische dingen aan de hotelkamer:Lees verder Madison WI: dag 01 – Een vlucht van verhalen