Madison » WI » Flora, fauna en feestjes

Erop uit! Helaas om 4 uur al wakker. Toch maar uit bed. Rustige ochtend. Beneden ontbeten, op de kamer wat gerommeld en toen om 12 uur met de jongens de hort op. Eerst naar de State Capitol om die in daglicht in volle glorie en bovendien van binnen te kunnen zien. Daarna het ‘observation deck’ bij het Monona-meer van Madison.

IMG_1570

IMG_1593 - Version 2

IMG_1595 - Version 2

Maar de dierentuin van Madison wachtte op ons! Gratis en voor niets, praktisch voor ons eigen alleen, niet gestrooid: een ijsparadijs! We hebben ons een weg gebaand over het gladde terrein. Geen moment dat we normaal konden wandelen; het was één grote glijbaan. Veel dieren zaten binnen omdat het te koud was. Erge leuke ervaring en zeker de moeite waard! Al was het alleen maar voor de lachbuien bij het uitglijden.

IMG_1605

IMG_1633

Door naar Marny voor een welkom-terug-in-Amerika-feest met een aantal mensen van werk. Super gezellig: allerlei kleine hapjes gemaakt door Marny en Rachel. Veel kaart-, bord- en gezelschapsspellen gedaan. Ondanks mijn goede voornemen toch het veel te laat gemaakt. Om 4 uur eindelijk gedoucht en wel in bed. Wel heerlijke cadeautjes: aanmaakchocolademelk met verschillende smaken (waaronder karamel!) en bonbons.

IMG_1658

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *