Columbus » OH » Vertragend vliegen naar een vierpersoons

20140114-224233.jpg

Kort dagje op de zaak vandaag. Eerst sleutelen aan de layout van een document dat vertaald moet worden. Dan daadwerkelijk wat vertalen. Meeting over wat er van me verwacht wordt tijdens mijn trip naar Ohio en lunch!

Om twee uur met de taxi naar Madison Airport, in mijn eentje! Or so I thought! 80% van mijn vlucht naar mijn tussenstop Detroit was Epic-medewerker 🙂

Eerste vlucht ging voorspoedig. Ik zat naast een super vriendelijke man met wie ik wel gezellig gekletst heb. Bleek dat hij naar dezelfde American Football-game was geweest als ik! What are the odds!

Maar op Detroit Metro, nadat ik een bagel met kalkoen en Zwitserse kaas en een bakje vers fruit had verorberd, werd er omgeroepen dat mijn vlucht gecanceld was 🙁 Dus ik naar de balie: gelukkig, ik mocht met een vlucht mee die een kwartier later zou vertrekken. Snel naar de gate, een drukte van belang.

Eerst wachten op een “gate officer”, toen op een “captain” – want de captain die oorspronkelijk de vlucht zou navigeren, was niet op komen dagen. Na een dik half uur mochten we dan eindelijk het vliegtuig in. Het kleinste vliegtuig ooit, kleiner nog dan die naar Portugal. Het duurde een hele poos en toen werd er omgeroepen dat ons vliegtuig uit balans was, dus dat ze dat eerst op moesten lossen.

Toen we gingen rijden, ging dat met horten en stoten. En ja hoor de piloot riep om dat we te zwaar waren en dat we daarom niet konden vliegen. Dat moest dus ook weer opgelost worden.

Nou, uiteindelijk de lucht in voor een minuut of 35. Op Columbus een taxi genomen en lekker naar het hotel waar ik na een leuk gesprek over onder andere Nederlandse voetballers met de rasta-receptionist (die al 5 of 10 jaar niet naar de kapper was geweest) lekker ging douchen en zo mijn vier bedden in rolde. Hmmmm!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *