Laatste avondmaal

engel-obertal-buitenzwembad

Beetje uitgeslapen. Wederom heerlijk ontbijt. Daarna zwemmen, sauna, koffie, lezen. duffen. Toch heerlijk dat je met 0 °C zomaar naar buiten kunt zwemmen en met je hoofd in de zon weg kunt soezen.

Ineens tien voor twee. Snel naar boven, opfrissen en aankleden en kwart over twee beneden. Nog een kwartier voor de lunch. Kopje cremesoep, Kaizerbrötchen, kleins stukje kabeljauw met drie kleine droge aardappeltjes.

Lunch achter de rug. Tanden poetsen, de super Meindel-schoenen aan en heerlijk tweeëneenhalf uur gelopen. Berg op, berg af, aan de zonnige kant. We moesten wel hoog de berg op om de zon nog te vangen en dat is goed gelukt.

engel-obertal-zonnige-kant-uitzicht

engel-obertal-martien-zont-op-bankje

engel-obertal-uitzicht-twee-boompjes

Even voor zessen terug in het hotel. Lekkere pils en een cola light gedronken. Andere schoenen aangetrokken en op tijd bij het avondeten. Ook vanavond weer uit de kunst. Angelika (rechts op foto) bediend ons nu al enkele avonden. We tonen interesse in haar en dat stelt ze bijzonder op prijs, dat merk je.

engel-obertal-drie-dirndel

Vanavond ijsbuffet als dessert, inclusief crème brulée (kleintje hoor). Anja kan zich bedwingen en heeft toch een heel bord vol. Voll und satt aan het eind van de avond.

engel-obertal-toetje-anja

Dit is het laatste avondmaal in Engel Obertal. Lekker. Jammer dat er morgen een eind aan komt.

Ook nog twee video’s geschoten, maar die komen later wel.

Ciao.

engel-obertal-zonnige-zijde-panorama

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *