Columbus » OH » On-site en oh zulk lekker eten!

20140114-225152.jpg

Heerlijk ontbijt: cruesli met yoghurt, rozijnen, gedroogde cranberry’s en verse aardbeien! Mijn “begeleiders” ontmoet (allemaal mijn leeftijd) met wie ik samen naar de klant zou rijden. Starbucks: Dirty Chai Latte, oftewel thee met melk en een shot espresso. Héérlijk!

Bij de klant heel veel interessante dingen gezien, de software verder leren kennen, lekker veel vragen gesteld en gewoon een leuke tijd gehad.

Voor de lunch even de deur uit naar volgens mij een Mexicaanse afhaaltent: Chipotle. Geweldig lekker: een salade met gemarineerd biefstukblokjes, mais, tomaat-knoflookblokjes en guacamole.

Om kwart voor zes naar huis. Alleen ik en mijn mannelijke collega van ons groepje hadden geen meeting om 6 uur gepland staan dus ben samen met hem downtown gaan eten. Belachelijk lekkere Ceasar-salade (zonder ansjovis) en gemarineerde Black Angus met rode kool, gebakken appel en aardappelsnippers. Een veel te grote portie die ik niet op kreeg maar man, dat was genieten!

20140114-225907.jpg

Daarna naar het hotel en samen met alle 30 collega’s gezeten en aan mijn vertaling gewerkt, die nu af is en naar NL is getuurd ter review. Met een beetje geluk kan ik die morgen of vrijdag nog aanpassen en die dan in mijn met bloed, zweet en tranen gefabriceerde layout in Word plakken.

Nu is het elf uur dus lekker slapen!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *